crowded :)


sovmorgon

Igår gjorde vi monsterpass hela dagen in på sena natten allihopa hos Jo:s studio, Mike gjorde sin första backpiece, en drake, Jocke gjorde japanskt, drake - arm, bröst o skuldra och anna gjorde cover up, old school på en överarm. Vi har hunnit med lite bad o sol på förmiddagarna, men nu är det molnigt, och känns som det kommer ngn skur snart, så nu slappar vi på hotellrummet och har sovit ut, kan vara gött det också!! :) Idag ska Anna göra bakgrund på en rygg, sjökortsaktig, gammal karta m kompass o färdrutter, sen trillar det förmodligen in jobb under em för grabbsen kan vi tro! Snart är det nyår också, den kommer vi nog fira hos JO:s studio med barbeque och kika fyrverkerier kan jag tro, riktigt bra gäng, så det ska bli kul! Ha det gott alla, o skotta på!
Anna, Jocke, Mike

Badpojkarna


juldagspartaj (första gången vi festar till på 3 månader!!!)


Juldan


Mike jobbar hos JO:s


sol!!!

Nu är solen, värmen o högsäsongen här! Mike kom ned till thai för ngr dagar sedan, så det blev en watermelon shake till mike på euro thai det första vi gjorde när han kom tull patong, sen surin o bada hela dagen, riktigt skönt tyckte vi allihopa! Annars har vi jobbat mellan sjukdomarna, härjat både öroninflammationer, ryggont, feber och magsjuka sista tiden, men känns som vi börjar krya oss iallaf. Julafton gjorde vi inget speciellt, solade o badade och slappnade av. Juldagen man firar här, så då gick vi ut en vända med JO:s studio, åt ankfötter och spelade biljard... :) Så idag har det vart lite slitsamt, men vi pallrade oss iväg och gjorde dagens jobb iallaf, jocke en buddha och en överarm med en thai buddhistisk gudinna,, Anna en st michael, ängel, vad. Mike har gjort johans spiror snyggare med en döskalle! Imorgon ska det bli kanonväder så då blir det nog att bege oss till stranden under dan iallafall och hoppas på att det ramlar in lite jobba på em, kvällskvisten.

JO studio

Sitter o beskadar Jocke och Johan pa Toms studio i Patong, Jocke far sista handen fardig med bamboo och Johan far en spik intatuerad pa vaden (Toms ide), Jocke ska fa sin spik pa sondag om Tom har ritat en japansk orm fardig, jag vet inte hur jag ska slippa undan, men det ska jag. Johan ar forresten en kund till Jocke fran sverige som kommit till thai, och dryga veckan i patong sa vi har fatt lite nytt blod pa hotellet (och intriger mellan stadtanterna, men det far Johan sjalv beratta om, har el pa ngn annan blogg om han skriver san) :))

Annars jobbar vi pa, Jag gjorde en fenix fagel igar pa en dam fran hong kong, Jocke har gjort en doskalle, rosor pa en underarm idag. Idag var jag in med zack pa hans nya studio i Karon, ser jattefin ut, hjalpt till och satt opp tavlor och forsokt locka in kunder, kan tro det blir bra, bara allt ar klart, men det ska det vara imorgon!

Nu sitter lille Hultman i Berlin och vantar pa att lyfta mot Phuket, sa han hamtar vi opp imorgon, sa da blir det att ata frukost och ta oss till Surin och bada hela dagen!! =)

Sem kom vi ju pa att det ar julafton pa fredag, formodligen kommer vi fira den med en dros australiensare och zack och c:o, men vi far se vad det blir. Jag har laddat hem en massa julfilmer sa man far lite julkansla iallaf, den ar langt borta. Borjar fa lite hemvandar angest ocksa, aven om det kommer bli skont att komma hem pa manga vis, manga man saknar dar hemma, men tror vi kommer sakna manga och mycket nar vi kommer hem ocksa!

Jocke halsar!

Anna


Jahapp

30 celsius i skuggan och två tokförkylda och febriga på hotellrummet, jocke slet på idag och jobbade hela dan med en halvsleeve, anna har, sprungit runt i studios o hälsat på, rengjort maskiner och "lagat" ac:n som fixat förkylningen. Men nu blir det film, mnm:s och toblerone, helt kaputta. Men vi har då badat och solat i 3 dagar nu, det är rätt härligt att få hinna med innan jobbet. Känns som vädret börjar bli bättre även om det är riktigt dåligt enligt thaiarna i dec, men turisterna kommer i vilket fall - lika med mer jobb!! Det händer inte mycket mer än jobb just nu, så inte så väldans mycket att skriva, men nästa vecka dimper Mike ned också, ser vi fram emot! =)
Anna o Jocke

Jobb

Nu har det rasslat till med jobb verkar det som, känns riktigt kul, så idag har vi jobbat på båda två, Jocke har börjat på en halvsleeve, med en kinsesisk buddhistisk gudinna på en thai kund, Anna har gjort sailor jerry ankare på en australiensare och ett hotellrumsjobb på kvällningen, koifiskar, vad på en thai kund. Vi ska se till att ta oss i kragen och lägga ut lite jobb här i dagarna! Vi mötte även opp en kund/bekant till Jocke idag som reser runt i Thailand, tanken är väl att han ska få sig en ängel/staty av jocke här i veckan också! Annars regnar det mest, men ser ut att bli finväder igen i veckan, så då blir det då stranden på förmiddagarna, vi börjar bli bleka...det går inte. Vi åkte med Zack igår till nya studion i Karon, såg jättebra ut, ska bli kul att få jobba i en ny studio från scratch, ska byggas i veckan sen ska vi väl börja där kring den 18:e. På fredag ska vi på mc mässa i phuket town med Zack, ska bli kul. Annars ser det inte ut som det blir så mycket mer än jobb framöver! Nu är det vitt kaffe, film och godnatt!
Jocke och Anna

Ganesh templet


Spec bodyart tattoo and piercing


Chinatown


KL


Kuala lumpur

Då har vi gjort ett hos Spec på hans studio i Malaysia (spec bodyart, tattoo and piercing), ett helt galet underbart gäng, Nix, Spec, Young och Ronnie. Studion ligger i centrala KL. Vi har jobbat, sett oss runt lite.... och ätit massa mat. De har terroriserat oss varje dag med asiatiska köklet, sjukt vilken passion de har för mat, men en del goda grejjer och en del suspekta saker, men helt klart upplevelse ändå! Vi blev lite skraj när de började prata sköldpaddor, katter, hundar och ormblod... men jag tror de förstod att det inte gick hem riktigt!
Jobbat även, så jocke har gjort bland annat ett öga på specs hand, riktigt kul för båda två (första gången de sågs också på 14 år), japansk underarm, orm, och hjärta/skull på en hals. Anna har gjort en ängel, underarm, körsbärsblommor, överarm och en tribal. Malaysiska folket vill i stort sett bara ha tribals och nog det enda vi setts göra den här veckan på kunderna.
Upplevelse  var det iallaf att komma till Malaysia, staden är maffig, gamla byggnader, gaturesturanger, kinesiska små tempel i gatu korsningarna, hindutempel, kyrkor, moskeer, blandat med enorma skyskrapor, skytrains, times square, chinatown och enorma köpcentran. Sen har vi hittat världens godaste vita kaffe, bättre än starbucks kaffe, så tre stora påsar fick vi med oss tillbaka. Kultur blandingen känns av rätt rejält med kineser, malayer, muslimer, buddister, hinduer och kristna.
Men nu är vi tillbaka i phuket igen, imorrn blir det stranden (den har vart saknad) sen jobba igen och ev kika på Zacks nya studio i karon på em där anna ska jobba framöver!
Jocke & Anna

jaha

då va det dax igen då för herr hultman o skriva ngt meningsfullt dravell här!
va ska man börja egentligen:när blir egentligen grenen en kvist??

Har börjat trilla in en hel del jobb här nu ikv ska Anna göra en tiger på hotellrummet o jag ska göra en karp på en av beachkillarna! har hängt en hel del me tattoostudiorna nu på slutet cool som faan!drar till spec o jobbar på söndag i kuala lumpur har inte träffat han på 12år så det ska bli riktigt cool+att det lär väll bli en massa turistande oxå,anna har ju inte vart där förut.när vi väll kommer tebax därifrån så e det inte många dagar kvar innan mike annsluter till turneen,det e ju ngt som vi verkligen ser fram emot+att min far me familj kommer ner i jan o att ev annas föräldrar oxå kommer ner o hälsar på!!!fyy nu har jag spenderat mina 3.5min framför bloggen!
hane underbart hemma i den svenska vintervärmen alla vänner så ser vi till o gör detsamma här i den asiatiska värmen o beacherna!
hane Jocke o Anna

RSS 2.0