Kuala lumpur

Då har vi gjort ett hos Spec på hans studio i Malaysia (spec bodyart, tattoo and piercing), ett helt galet underbart gäng, Nix, Spec, Young och Ronnie. Studion ligger i centrala KL. Vi har jobbat, sett oss runt lite.... och ätit massa mat. De har terroriserat oss varje dag med asiatiska köklet, sjukt vilken passion de har för mat, men en del goda grejjer och en del suspekta saker, men helt klart upplevelse ändå! Vi blev lite skraj när de började prata sköldpaddor, katter, hundar och ormblod... men jag tror de förstod att det inte gick hem riktigt!
Jobbat även, så jocke har gjort bland annat ett öga på specs hand, riktigt kul för båda två (första gången de sågs också på 14 år), japansk underarm, orm, och hjärta/skull på en hals. Anna har gjort en ängel, underarm, körsbärsblommor, överarm och en tribal. Malaysiska folket vill i stort sett bara ha tribals och nog det enda vi setts göra den här veckan på kunderna.
Upplevelse  var det iallaf att komma till Malaysia, staden är maffig, gamla byggnader, gaturesturanger, kinesiska små tempel i gatu korsningarna, hindutempel, kyrkor, moskeer, blandat med enorma skyskrapor, skytrains, times square, chinatown och enorma köpcentran. Sen har vi hittat världens godaste vita kaffe, bättre än starbucks kaffe, så tre stora påsar fick vi med oss tillbaka. Kultur blandingen känns av rätt rejält med kineser, malayer, muslimer, buddister, hinduer och kristna.
Men nu är vi tillbaka i phuket igen, imorrn blir det stranden (den har vart saknad) sen jobba igen och ev kika på Zacks nya studio i karon på em där anna ska jobba framöver!
Jocke & Anna

Kommentarer
Postat av: Annica

Låter så spännande och roligt!

2010-12-11 @ 14:46:30
URL: http://annicastjarnlof.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0