World record!!

http://www.guinnessworldrecords.com/Search/Details/Longesttattoosession-(team-of-two)/123250.htm

Krathong


Anna jobbar


Finn o jocke på krathong


Jiep o Jocke jobbar


fiskmat 2


Fiskmat 1


Stralande sol, antligen

Imorse vaknade vi for forsta gangen med en klar bla himmel, helt underbart! Sa efter dagliga kaffet pa coffeshop tog vi oss till stranden, riktigt skon dag! Nu sitter jag (Anna) och tittar pa nar farbror jobbar pa en vans knaskalar, borneo rosor, ajaj, men det ar en tuff tjej! Annars har det inte hant sa jattemycket, vi har mest jobbat pa under dagarna, sa vart ratt trotta pa kvallarna. Vi har borjat pa annu en studio, JO tattoo och nu borjar kunderna trilla in, riktigt kul! Men varit mycket spring och promotande i studios under dagarna, men det lonar sig, plus att hogsasongen strax borjar! Satt och pratade idag, forsta advent imorgon, kanns langt borta.. och julpyntet ar rosa i Thailand... sa vi tror nog inte att julkanslan kommer infinna sig sa mycket i ar... men ngn slags jul ska vi ha iallaf.... och mike... du ska fa slapa med dig julmust nar du kommer! ;)

Jocke halsar... han langtar inte hem (inte jag, anna heller) =)

rapport

Tog en dagstripp till Burma för nytt visum i Thailand idag, minibuss utan stötdämpare (inga fungerande iallaf) med laglös förare, vi är möra efter 13 tim på vägarna! Men förutom resan och att ngn ramlade ned mellan stolarna och fastnade - gick allt smidigt! =) Det har inte hänt så mycket sista två veckorna, vi har solat, badat och jobbat mest, umgåtts med folket på studiosarna, men vi trivs. Märks att falangerna börjar komma så snart är det bara jobb som gäller när högsäsongen börjar! Lille Hultman väntar vi på också som förhoppningsvis kommer ned till jul!!
Igår var det krathong, ljus festivalen, man sänker ned ljus lyktor som kvinnorna binder ihop i havet för att få lycka. Familjer, vänner och alla nära samlas sen är det full fart tills morgonen. Vi jobbade på dagen hos Zack, sen gick vi ut och åt seafood allihopa, musslor, bläckfisk, tigerrärkor, räksoppa, ostron... allt möjligt, kul o testa även om ingen av oss är överförtjust i det. Sände iväg en lykta i havet vi med på natten, skön stämning med ljusen och alla människor, kul att få se!
Sen var det ju det med brännmaneterna, anna är lite nojjig... såklart, blev ju bränd av en för några dagar sedan, men det var en mild en iallaf. Tur är iallaf att det verkar vara på andra sidan ön än så länge, så ingen fara!!
Imorgon blir det jobb igen, Anna ska göra en örn på en aussie och en diamant å
på en dam på den andra studion, Jocke ska få en välförtjänt ledighet! =)
Anna o Jocke

Tibetan skull


Jocke jobb


Sol


Klippet vi roat oss med sista dygnet

http://www.youtube.com/watch?v=-L6UWk6-Hg8

sol igen

Äntligen, igår vaknade vi till en klarblå himmel efter fler dagar med störtregn och moln på himlen, så det blev ngr timmar på stranden  (ska se till att lägga ut bilder på våra jobb också). Jocke gjorde en drake runt armen pa en sydafrikansk kund igår,  vi blev även välkomnade till sydafrika, mässa i slutet av januari sa vi far se hur det ser ut. Om än så kommer vi absolut ta oss dit ngn gång här i framtiden, mycket trevligt folk. Igar blev en tecknar kväll för oss, Jocke ska göra en halvsleeve med tibetian skull och rosor idag. Anna ska göra ros, svala pa bröstet pa en dam.
Ann charlotte och joanna har åkt hem, sa det är tyst här oppe pa solterassen, men det var trevliga veckor, tack för det! =)

lam sing


Regnigt?


Regn

Tokregnat hela dan, men vi har fått ett till finbesök från Falun, Benny - så det blev dricka kaffe och watermelonshake och surra under dan, sen har vi inte gjort särskilt mycket. Jocke har legat riktigt sjuk, men börjat piggna på sig någorlunda iallaf, Anna har inte gjort något, inte ens vart sjuk.... sitter o väntar på vagn mat som kommer hit varje kväll kl 19 ... thai soppa  och grillspett... men ikväll ska vi släpa oss på Elvis show med Ritchie Newton-  helt underbar karl, så dålig att han blir pinsamt bra, riktigt lyckopiller! Annars har det inte hänt mycket, badade o solade igår, slappnat av!

Anna jobbar


Jocke jobbar


Pan, Jiep, Bj, Oh


Djungel


Jobb, bad o djungel

Fatt jobba en hel del de sista tva veckorna, pa aussie tattoo och Phuket ink bada tva, riktigt kul att fa mojligheten trots hogsasongen inte kommit igang, december blir att jobba i stort bara pa phuket ink da det ar hog sasong igen. Det har vart drakar, kois och elefanter bland annat som har skapats. Men ibland saknar vi verkligen komforten hemma med lampor o britsar. Anna gjorde en till hotell rums tatuering idag pa en bekants bekant,  en drake pa overarmen. Hunnit med en hel del bad o sol ocksa, i patong, surin och lam singh (tror vi det stavas), varit riktigt skont. Igar tog vi oss ivag pa djungel vandring o letade vattenfall, riktigt vackert, men tror det bara var Anna och AC som uppskattade terrangen..  fast vi var bra slut allihopa efterat...=) Idag var det jockes tur att bli tatuerade i jieps (phuket ink) nya studio, en tibetian skull pa reveben och stjarten, men snyggt blir det, men blir nog en sittning till el tva i december nar vi kommer tillbaka till phuket. Anna fick en lotus blomma och ett ohm tecken i nacken for nagra dagar sedan. Pa mandag ar tanken att vi ska ta oss till Malaysia, kuala lumpur och bali, far se hur det ser ut med vulkanutbrott och tsunamis innan bara, varit mycket tok med oversvamningar, tsunamis och vulkanutbrott!

Jocke & Anna

Hoppsan


RSS 2.0