rapport

Tog en dagstripp till Burma för nytt visum i Thailand idag, minibuss utan stötdämpare (inga fungerande iallaf) med laglös förare, vi är möra efter 13 tim på vägarna! Men förutom resan och att ngn ramlade ned mellan stolarna och fastnade - gick allt smidigt! =) Det har inte hänt så mycket sista två veckorna, vi har solat, badat och jobbat mest, umgåtts med folket på studiosarna, men vi trivs. Märks att falangerna börjar komma så snart är det bara jobb som gäller när högsäsongen börjar! Lille Hultman väntar vi på också som förhoppningsvis kommer ned till jul!!
Igår var det krathong, ljus festivalen, man sänker ned ljus lyktor som kvinnorna binder ihop i havet för att få lycka. Familjer, vänner och alla nära samlas sen är det full fart tills morgonen. Vi jobbade på dagen hos Zack, sen gick vi ut och åt seafood allihopa, musslor, bläckfisk, tigerrärkor, räksoppa, ostron... allt möjligt, kul o testa även om ingen av oss är överförtjust i det. Sände iväg en lykta i havet vi med på natten, skön stämning med ljusen och alla människor, kul att få se!
Sen var det ju det med brännmaneterna, anna är lite nojjig... såklart, blev ju bränd av en för några dagar sedan, men det var en mild en iallaf. Tur är iallaf att det verkar vara på andra sidan ön än så länge, så ingen fara!!
Imorgon blir det jobb igen, Anna ska göra en örn på en aussie och en diamant å
på en dam på den andra studion, Jocke ska få en välförtjänt ledighet! =)
Anna o Jocke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0