Jahapp..

Da var vi i indien, monsun och lagsasong, varmt och fuktigt och det vraker ned regn pa kvallarna. Sov bort det forsta dygnet i stort efter resan, men badat och solat.... en gang iallaf mellan skurarna!  Just nu undrar vi vart vi hamnat, finns ingenting, tomma hotell och djungel. Ska ta oss vidare efter idag till sodra goa och vi hoppas pa lite mer att se o lite strander, och manniskor! Hogsasongen har inte borjat har, utan invanarna bygger for fullt har o dar for sasongen som ar pa vag. Det ar lugnt, jattelugnt, overallt forutom flickorna pa stranden som forsoker salja sjalar och fotlankar till den lilla klunga turister som finns, kan bli pafrestande... manga forsaljare pa fa turister. Men om nagra dagar ska vi ta oss till Agra o Taj mahal och sen vidare till New Dehli och besoka forsta studion dar vi ska jobba!

Jocke & Anna

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja det är lite dött utanför säsong, hyr moppe och åk runt bland stränderna och byarna så finns det mycket att titta på och inspireras av!

Angående försäljarna och även de kommande gatubarnen som ni kommer behöva jaga undan (fast det svider i hjärtat) så säger ni bara bestämt och utan att titta på dem "chalo" och viftar till med handen....

Indien är fantastiskt, njut! Kram

2010-10-04 @ 07:50:24
Postat av: Janne Pappa

Hej Anna o Jocke

Vi följer vad som händer och vad ni får vara med omKramar från mamma och pappa

2010-10-05 @ 18:29:27
Postat av: Adde

Kom ihåg att inte beställa Biff på resturangerna =)

Ta väl hand om er mina vänner...

2010-10-05 @ 19:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0