New dehli..

Nu har vi lamnat goa. Sista kvallen tatuerade vi bada tva, umgicks med grabbarna pa Goa ink och at middag, det var trevligt, god mat och stromavbrott pa det i hela calangute. Tatueringarna blev bra och de vart nojda. Nu ar vi i new dehli, det ar stort, rorigt och stokigt, men det ar samvaldsspelen nu sa de har stadat hela staden sa vi lar saga att det ar renare an vad vi hade vantat oss. Man ar lite overvaldigad av fattigdomen overallt, gatubarn som springer efter en och ber om mat el pengar. Nu ar vi i ett kvarter i centrala dehli, hotellgata dar det ar lite lugnare tror jag. Men det racker med att ga ut pa gatan utanfor sa ar man i kaos igen. Anna tycker det ar ratt spannande anda, jocke ar val mattligt road, men snart ar det nepal efter nagra dagars  jobb pa devilz tattoos i kailash dit vi ska forsoka ta oss idag, vi vill vidare bada tva.

Ska snart forsoka ladda opp lite bilder, gick inte har heller!

Ha det bast alla, 

Jocke och Anna 

Kommentarer
Postat av: Irene Engström

Hej på er!Följer bloggen varenda dag, för att se om ni har skrivit något. Kan tänka mej att New Dehli inte är "nån lek", men säkert väldigt intressant att få uppleva.Här hemnma börjar det nu bli vinter , träden alldeles gula, men än skiner solen (noll) imorse och frost, annars är det bra. Ska bli roligt att höra om Nepal, skulle själv vilja uppleva landet. Fota mycket, så vi får se bilder sen.

Var rädd om er. Kram mamma

2010-10-11 @ 13:46:33
Postat av: Anna

Hej!Jo det ar speciell stad lar jag saga, forsta dagarna var vi i centrala dehli, var inget vidare, man gick da inte ut sjalv. Men nu har vi flyttat oss till kailash, helt annan stamning har, traffade de pa studion idag, ska borja jobba imorgon, de verkade jattetrevliga, aven en tjej som tatuerar och gar larling, trodde inte det fanns har. Annars ar det bra, ska nog forsoka ta oss till nepal lite tidigare da vi vill dit, dehli orkar man nog bara ngr dagar! Hoppas allt ar bra hemma, tanker pa er! Kram! Kommer lite bilder nu med! =)

2010-10-11 @ 13:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0