Laem singh


laem singh


Laem singh


Båt


Longtail


Freedom beach

Idag vart det stranden m jockes far och Ann och en spontan utflykt till freedom beach med longtail, riktigt skönt att komma iväg, fint var det och varmt och soligt!! Alla tre har jobbat på kvällningen, Jocke har börjat med en backpiece, dataspels omslag, Mike gjorde en skull och Anna har börjat med en fantasy varelse på BJ:s tjej. Telefonen ringde nu kl 23, mer jobb.... men blev tvärnej - nu är det tvn och varma mackor, sådeså! Imorrn blir det en kort jobbdag som börjar tidigt, sen ska vi iväg på fantasea och fira Mats som fyller år, ev en shoppingtur till nattmarknaden i phuket town oxå!  Gonatt!
Jocke, Anna, Mike

Jobb o finbesök

Vi jobbar på alla tre här nere nu, så dagarna går - hinner med lite bad o sol även om vädret inte är på topp, molnigt, tror inte den här högsäsongen har vart den bästa med soltimmar - men varmt är det iallaf! Igår gick vi på Narnia, stog opp för kungen och åt popcorn efter jobbet, men höll på o somna allihop. Har hunnit med en tripp till Maynamar igen, det var inget roligt denna gång heller, 13 tim i minibuss, men nu är det gjort - nästa gång blir det 3 månaders visum! :) Idag kom Jockes far och Ann ned till Thai för 2 v, så blev stranden och middag på kvällen! Snart är vi hemma också, några veckor kvar, den sista i Indien, New dehli hos devilz tattoos som det verkar nu, sen bär det hemåt i slutet av månaden, både skönt och vemodigt  för oss alla - det är KALLT hemma!!

Gott nytt år!

Dags o skriva igen då, så ni vet att vi lever menar vi! Haft några dagar nu med mycket jobb, vi går inte sysslolösa iallaf, men kul är det! Vi har mest jobbat hos JO som vanligt, men imorgon jobbar vi på olika studios allihopa, Jocke hos Alek på indian tattoo - koifisk, japanskt på en hel sida,  Anna hos Jiep på phuket ink - en överarm m ängel motiv, och Mike hos JO - Cover up med drake och koi fisk. Nyåret firade vi med långbord hos JO med annat löst folk som jobbar i butikerna där, var kul - thai mat och klapp byte, Jocke fick en riskokare.... Anna en plastblomma och Mike en slant! :) Sen gick vi ut med familjen på stranden, riktigt vackert, lyslyktor över hela himlen som folk skickade iväg för att bli av med det gamla, tältbarer och resturanger och folk som picknickade överallt, fyrverkier från tidigt på dagen till tidigt på morgonen dagen efter, riktigt mysigt! Nu är det film och gonatt för oss, Ett gott nytt år ska ni ha med!

RSS 2.0