Kommer sakna...

...Devilz tattoo, imorgon åker vi till Nepal och Kathmandu till en ny studio, Mohans inn. Indien har växt för Jocke som gärna åker hit igen, det säger en hel del om människorna på studion. Vi har hunnit med x antal tatueringar, Jocke har gjort tribal arm, jajjemän, ankare och allt annat som man inte får göra hemma =) Anna har gjort coverup med lotus, sol/måne och lite annat. Damen som Anna tatuerade hade även indiska traditionella tatueringar som hon berättade lite om (foton kommer) och vi blev även bjudna på fest i hennes hem, men åker ju till Nepal, känns som folket är otroligt gästvänliga.

Anna har även blivit tatuerad av Lokesh, en riktigt stolt Lokesh och Anna idag över tillskottet på armen, en hanya mask i Gouge stil. Idag är Det Jockes tur att få ett ohm tecken någonstans på kroppen! =)

Vi blev även hembjudna att sova hemma hos Lokesh nu sista två nätterna, satans vilken fin lägenhet där han bor med sina föräldrar och flickvän. Imorse blev vi bortskämda av hans mor med indiskt te, kaffe och omelett och mackor, man vågar inte säga nej, så gissa om vi vart mätta... Men kul upplevelse att se hur de bor, och duscha med hink!!

Visste ni att det inte finns tamponger i Indien heller...  men trots det så vill vi båda två tillbaka!! Nästa gång vi skriver är vi i Nepal!

Ha det bäst alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0